Volg alle betalingen

Maak inzichten waardevol door uw eigen dashboards te creëren. Volg elke transactie en analyseer de relevante informatie van uw online bezoekers. Door eigen dashboards te creëren kunt u eenvoudig, flexibel en proactief reageren op uw betalingsverkeer. Hiermee kunt u uw conversie verhogen en uw kosten verlagen.

Geautomatiseerde acties tegen terugboekingen

Onze technologie maakt het mogelijk om terugboekingen automatisch aan te vechten. Op basis van reason codes, die de reden van de actie aangeven, is dit proces volledig geautomatiseerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over tijdrovende en operationele problemen.

Refund met één klik

Door gebruik te maken van het Spryng Payments platform kunt u eenvoudig refunds uitvoeren. U kunt een refund direct in één klik uitvoeren of gebruik maken van onze API om dit proces volledig te automatiseren.

Eenvoudig te integreren

Wij bieden uiteenlopende betaalmethoden aan en onze plugins zijn beschikbaar voor alle bestaande e-commerce platformen.

Bekijk onze plugins

Populaire betaalmogelijkheden

Binnen ons betaalplatform ondersteunen wij de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Mocht uw webshop een internationale focus hebben dan sluiten onze betaalmogelijkheden daar op aan.

Veelzijdige betaalmethoden

Het in Nederland veelgebruikte iDEAL is uiteraard één van de mogelijkheden. Maar mocht uw webshop ook creditcards of PayPal willen ondersteunen is dat geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Internationale betaalmethoden

Onder andere het in Duitsland veel gebruikte SOFORT en het Belgische Bancontact zijn betaalmogelijkheden met een internationale dekking. Onze payment consultants vertellen u er graag meer over.

Sluit u aan bij de volgende bedrijven