iDeal

iDEAL is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel. Grote kans dat uw webshop hier gebruik van maakt.

CreditCards

Creditcard is wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmethoden. Wij ondersteunen de merken MasterCard, American Express en VISA.

PayPal

PayPal is net zoals Creditcard wereldwijd een veel gebruikt betaalmiddel. De laagdrempeligheid en het betaalgemak maakt Paypal zo populair.

Een overzicht van onze features

#01

One-Click Payment

Spryng Payments heeft als doel uw conversie te verhogen. Wij willen het online betalen zo gemakkelijk mogelijk maken. Door de one-click payment mogelijkheid aan te bieden is het betaalproces van de consument korter en efficiënter.

#02

Achteraf betalen

Naast iDEAL is achteraf betalen een veel gebruikte online betaal wens. Steeds meer consumenten wensen gebruik te maken van deze betaaloptie. Door de betaalmethoden Klarna aan te bieden in uw webshop is dit mogelijk.

#03

Extensieve Data

Geen enkel ander systeem weergeeft uw data zo helder en inzichtelijk als Spryng Payments. Met het betaalplatform kunt u diverse analyses uitvoeren en krijgt u inzicht in uw betaalverkeer wat kan bijdragen aan het verhogen van uw conversie.

#04

Transparantie

Binnen het Spryng Payments betaalsysteem streven wij ernaar u als merchant van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Ons transparante platform biedt u de mogelijkheid uw uitgebreide gegevens in te zien, waar en wanneer u uitkomt.

#05

Beveiliging

Beveiliging staat bij Spryng Payments zeer hoog in het vaandel. Wij beschouwen uw data als gevoelig en zijn dan ook streng in het beveiligen hiervan. Dit gebeurt onder andere door periodieke controles en afzonderlijke servers om risico’s te beperken.

#06

Gecertificeerd

Spryng Payments is erkend als Global Compliant Provider. Dit betekent dat wij gecertificeerd zijn als Level 1 PCI DSS Compliant Service Provider. Wij zijn hierdoor erkend bij VISA en MasterCard. Dit maakt Spryng Payments een betrouwbare partner.

Meer voordelen

Andere functionaliteiten van onze diensten

  • Uitgebreidste lijst met (dynamische) betaalmethoden
  • Eenvoudige prijsstelling
  • Geen kosten voor mislukte transacties
  • Big Data inzicht in consumentengedrag
  • Naadloze klantbeleving
  • Snellere afwikkeling
  • E-commerce, mPOS, POS dataverificatie en inzichten
  • Geen langetermijncontracten
  • Proactieve fraudepreventie

Wilt u meer informatie over ons betalingsplatform en functies? Wij bieden 24 uur per dag ondersteuning in alle talen.

Neem contact op

Sluit aan bij de volgende bedrijven