Getting started

Integrate Recurring Payments

Autoriseer via een online machtiging en wees gegarandeerd van een volledige rechtsgeldige betaling. U weet zeker dat de betaalrelatie met uw klant correct en veilig zal starten. 

Veelzijdig

Terugkerende betalingen incasseren middels SEPA DD, creditcard of PayPal

Onmiddelijk

Met iDEAL kunt u bij het autoriseren ook direct het eerste termijnbedrag innen

Flexibel

Beschik binnen een dag over de geïncasseerde bedragen van uw klanten

Developers

Integreer Recurring Payments

Door het slim inzetten van online machtigen (eMandates) op basis van SMS TAN codes, iDEAL, Sofort en/of kaart autorisaties bent u gegarandeerd van een volledig rechtsgeldige machtiging zonder dat de conversie en gebruikerservaring hieronder lijdt. U weet zeker dat de betaalrelatie met uw klant correct en veilig zal starten.

Bekijk de documentatie

{ 	"_id": "54884a22e1e6573d1d1ee001",
	"organisation": "54884a22e1e6573d0d1ee012",
	"name": "My Euro Account",
	"currency_code": "EUR",
	...
}

De voordelen

Terugkerende betalingen innen, het is eenvoudiger dan u denkt.

Eenvoudig authoriseren

U biedt uw klanten de mogelijkheid om zichzelf eenvoudig te autoriseren middels een rechtsgeldige machtiging. Na het autoriseren heeft u direct de mogelijkheid om automatisch terugkerende betalingen te innen.

 

Zelf betalingen inrichten

Bij ons bestaat er de flexibiliteit om geheel naar uw eigen wens betalingen in te richten. Zo kunt u bij ons zowel prepaid, eenmalig als op afbetaling abonnementsgelden innen.

70% minder uitval

Zet gemakkelijk betaalflows op waar u automatisch gegenereerde SMS- en E-mail herinneringen maar ook alternatieve betaalopties aan kunt koppelen. Dit zal leiden tot een vermindering van de betaaluitval tot wel 70%.

 

100% controle

U heeft toegang tot alle gegevens m.b.t betaalincidenten en betaalgedrag. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om geautomatiseerde recovery en precollectie acties uit te voeren.

Spryng is trusted by these companies